Places I follow

Friday, April 18, 2014

White Chocolate Pasha aka Happy Easter!

Suure reede puhul siis üks pasharetsept. Ilusat nädalavahetust & häid pühi!

A pasha recipe on a Good Friday. Have a great weekend & happy holidays! 

Pasha valge šokolaadiga/White chocolate pasha
500 g kohupiima (curd)
3 muna (eggs)
1 dl suhkrut (sugar)
50 g võid (butter)
100 g valget šokolaadi (white chocolate)
vanillisuhkrut (vanilla sugar)
hakitud röstitud mandleid, sarapuupähkleid, rosinaid, muid kuivatatud puuvilju jms (roasted nuts and dried fruits)
mina kasutasin kaunistamiseks ka maasikaid ja rõõmsaid munakujulisi martsipanikomme (I also used strawberries and cheerful egg-shaped marzipan candies)

 Vahusta munad vanillisuhkru ja suhkruga.  
Whip the eggs with vanilla sugar and sugar.
Sulata või. Haki valge šokolaad, lisa võile ning lase sulada. Sega kohupiim või- ja šokolaadimassiga ning muna-suhkruvahuga suures kausis.
 Melt the butter. Chop the white chocolate, add to the butter and let it melt. Mix the curd with the butter-chocolate mix and egg-sugar foam in a large bowl.
 Haki röstitud pähklid ja puuviljad.
Chop the roasted nuts and fruits.
 Lisa need kohupiimasegule ja sega läbi.
Add them to the curd mix and stir.
 Aseta segu marliga vooderdatud pashavormi või marliga kaetud sõelale kerge vajutise alla. Sõela alla pane kauss, et eralduv vedelik sinna koguneks. Lase pashal jahedas 24 tundi taheneda. Kalluta seejärel taldrikule ja eemalda marli. Kaunista pähklite ja maasikatega. Head isu!
 Pour the curd mix into a pasha mold lined with cheesecloth or into a sieve covered with cheesecloth and add a weight on top of it. Place a bowl under the sieve, so the liquid would gather there. Let the pasha solidify for 24 hours. Unmold onto a serving plate and remove the cheesecloth. Decorate with nuts and strawberries. Bon appétit!



Johanna

No comments:

Post a Comment