Places I follow

Tuesday, July 5, 2016

Ham & Pineapple Pie with Blue Cheese

Puhkusepostitused jätkuvad ühe imelihtsa step-by-step retseptiga - singi-ananassipirukas sinihallitusjuustuga. 



 1. Taigna jaoks läheb vaja/ For the dough you will need:
150 g võid/ of butter
1,5 dl riivitud juustu/ of grated cheese
1 väike pakk kirsstomateid/ small package of cherry tomatoes
2,5 dl jahu/ of flour
3 spl vett/ tbsp of water 
soola/ salt

2. Sisu jaoks läheb vaja/ For the filling you will need:
300 g sinki/ of ham
2 muna/ eggs
1 väike ananassikonserv/ small can of pineapples
150 g sinihallitusjuustu/ of blue cheese
3 dl rõõska koort/ of cream

3. Taigna jaoks valasin kõik komponendid köögikombaini ja purustasin kuni need muutusid ühtlaseks massiks. Seejärel suru taigen jahuste kätega vormi.
For the dough, I added all of the ingredients into the mixer and mixed until they formed into a soft dough. Afterwards, make your hands floury and press the dough into the baking mold.

4. Tõsta taignale tomatid, sink ja ananassikuubikud. 
Place the tomatoes, ham and pineapple chunks on the dough.
 
5. Vala koor potti, lisa juurde sinihallitusjuust ja kuumuta kuni sinihallitusjuust on sulanud. Lase veidi jahtuda ja klopi sisse munad. 
Pour the cream into a saucepan, add the blue cheese and heat until the blue cheese has melted. Let it cool a bit and beat in the eggs. 


6. Kalla kooresegu pirukale ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Lase jahtuda, lõika lahti ja naudi. Head isu!
Pour the cream mixture on the pie and bake in the 200 degree oven for 30 minutes. Let it cool, cut open and enjoy. Bon appetit!

Johanna

No comments:

Post a Comment